A Jankovits Engineering Kft. tevékenysége és együttműködő partnerei - Szemerédi, Eszter (Tér - Gazdaság - Ember/Journal of Region, Economy and Society, 2018)
Az Európai Unió és Magyarország kormánya kiemelt helyen kezeli a kis-és középvállalkozások (KKV) sikeres működésének elősegítését és versenyképességének javítását. A kormány és a regionális gazdaság ehhez kapcsolódó igényeire reagálva jött létre Győrben a Felsőoktatási és Ipari Együttműködés Központ, amelynek célja többek között, hogy az Egyetemen felhalmozódott tudást és kutatói potenciált az ipar szolgálatába állítsa. A projekt részterületeinek egyikét adja a KKV-k nemzetközi versenyképességét támogató szolgáltatáscsomag fejlesztése. Alapozó társadalomtudományi kutatásának részét képezi a kiválasztott győri kis- és középvállalkozások működésének feltérképezése, fejlődési pályájának vizsgálata, hiányosságaik feltárása. Jelen tanulmány a Jankovits Engineering Kft. működésébe nyújt betekintést.