Az Audi Hungaria Zrt. pénzügyi elemzése - Dusek, Tamás; Poreisz, Veronika; Koltai, Judit (Tér - Gazdaság - Ember/Journal of Region, Economy and Society, 2018)
A tanulmány Győr egyik legjelentősebb vállalkozásának, az Audi Hungaria Zrt.-nek a pénzügyi elemzésével foglalkozik. Bár számos tanulmány foglalkozott már az Audi általános jelentőségével, szerepével, részletes pénzügyi elemzésére ritkábban kerül sor. Célunk a mérlegek és beszámolók alapján, valamint az Audi által nyilvánosságra hozott néhány további információt felhasználva elemezni a vállalkozás gazdasági tevékenységét, érintve Győrben betöltött általános szerepét is.